Du har inga produkter i din varukorg.

Ring för expertråd: 014434873

Du har inga produkter att jämföra.

Sk

Taxfree tillämpas automatiskt på din beställning om du är momsregistrerad eller om ditt köp skickas utanför Europa.

Under denna svåra period vill vi försäkra er om att Caffè Italia aktivt hanterar beställningar och organiserar leveranser i enlighet med de senaste statliga åtgärderna.

Blog

Posted in News By Caffè Italia | March 31, 2020

Nyligen lanserade Gaggia modellen New Gaggia Classic med nya design- och funktionalitetsdetaljer. 

Posted in News By Caffè Italia | March 02, 2020

Med hjälp av den här videon vill vi förklara hur man använder spakmaskinen La Pavoni Europiccola, från första påslagning till pannans uppvärmningsläge, från kaffebryggning till cappuccinoberedning.

Posted in News By Caffè Italia | January 31, 2020

I det här inlägget presenterar vi en videoöversikt av kaffemaskinen Rancilio Silvia,  som representerar en viktig investering för alla kaffevänner, som älskar att njuta av en professionell espresso så ofta som möjligt i det egna kökets komfort. 

Posted in News By Caffè Italia | January 09, 2020

Caffè Italia presenterar La Marzocco Linea Mini, en kaffemaskin, som inspirerats av det italienska företagets berömda modell Linea Classic, avsedd i detta fall för hemmabruk.

Posted in News By Caffè Italia | November 13, 2019

I den här artikeln delar Caffè Italia med sig av några värdefulla förslag för rätt förvaring av det kaffe, som rostats hemma i köket.

Posted in News By Caffè Italia | October 30, 2019

Den automatiska kaffemaskinen Gaggia Brera låter dig förbereda en klassisk espressokaffe med en integrerad malning som utförs direkt och få samma kaffearoma som på ditt favoritkafé.

Posted in News By Caffè Italia | September 30, 2019

De automatiska kaffemaskinerna är nu en av de bästa lösningarna för dig som vill njuta av samma kaffe hemma som på kaféet. Här är en guide som hjälper dig att välja den bästa automatiska kaffemaskinen för dina behov.

Posted in News By Caffè Italia | August 30, 2019

Den espressomaskin är ett verktyg som låter dig förbereda espressokaffe och dess derivat (cappuccino, latte macchiato, infusioner). I det här inlägget ger vi lite klarhet om olika typer av kaffemaskiner tillgängliga på marknaden genom att lista de viktigaste funktionerna för varje typ.

Skapades den
per sida

8 artiklar