Du har inga produkter i din varukorg.

Ring för expertråd: 014434873

Du har inga produkter att jämföra.

Sk

Taxfree tillämpas automatiskt på din beställning om du är momsregistrerad eller om ditt köp skickas utanför Europa.

Blog

Posted in News By Caffè Italia | October 28, 2022
Gaggia lanserar den nya kaffemaskinen Gaggia Accademia, en komplett restyling för toppsortimentet av automatiska espressomaskiner.
Posted in News By Caffè Italia | September 28, 2022

Det speciella med Rockets espressomaskiner är den höga uppmärksamheten på detaljer och det noggranna hantverket som utmärker alla modeller som ingår i sortimentet.

Posted in News By Caffè Italia | August 31, 2022

Den automatiska kaffemaskinen gör att du snabbt och enkelt kan bereda ett brett utbud av kaffe- och mjölkbaserade drycker i bekvämligheten av ditt eget hem.

Posted in News By Caffè Italia | July 21, 2022

Caffè Italia ger dig den information du behöver för att köpa en prisvärd men samtidigt pålitlig kaffemaskin, komplett med alla funktioner du önskar.

Posted in News By Caffè Italia | June 30, 2022

Men vilka faktorer påverkar valet av en bra automatisk espressomaskin? Ta reda på det i vår bloggartikel.

Posted in News By Caffè Italia | May 30, 2022

Gaggia Classic Lobster Red är den nya kaffemaskinsmodellen som firar  45 år av Gaggias närvaro i industrin för hushållsapparater. 

Posted in News By Caffè Italia | April 28, 2022

För att brygga en likadan kopp espressokaffe som den du kan njuta av i baren krävs en utrustning bestående av en halvautomatisk kaffemaskin med filterhållare och en kaffekvarn som kan mala bönorna ordentligt. 

Posted in News By Caffè Italia | March 15, 2022

Oscar 22 och Oscar Mood representerar de två senaste innovationerna från Nuova Simonelli inom det inhemska kaffemaskinssegmentet. I den här artikeln presenterar vi deras huvudsakliga egenskaper och deras respektive styrkor.

Posted in News By Caffè Italia | February 25, 2022

Nuova Simonelli, ett historiskt företag verksamt sedan 1936 inom tillverkning av kaffemaskiner, har nyligen presenterat den nya Oscar 2-modellen, en kompakt kaffemaskin utrustad med professionella komponenter som filterhållare, en termokompenserad grupp och en professionell högproduktiv ångstav.

Posted in News By Caffè Italia | January 28, 2022

I den här artikeln presenterar vi kort varje kaffesort, i hopp om att vägleda dig i att välja den dryck som passar din smak bäst.

Skapades den
per sida

Artiklar 1 till 10 av totalt 39

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4