Du har inga produkter i din varukorg.

Ring för expertråd: 014434873

Du har inga produkter att jämföra.

Sk

Taxfree tillämpas automatiskt på din beställning om du är momsregistrerad eller om ditt köp skickas utanför Europa.

Under denna svåra period vill vi försäkra er om att Caffè Italia aktivt hanterar beställningar och organiserar leveranser i enlighet med de senaste statliga åtgärderna.

Blog

Posted in News By Caffè Italia | September 30, 2020

I den här videogranskningen introducerar Grant oss till de viktigaste skillnaderna i utrustning och användning av modellerna Cadorna Style och Cadorna Prestige.

Posted in News By Caffè Italia | August 24, 2020

Gaggia Naviglio Milk har alla grundfunktioner för en superautomatisk modell: dryckintensitet och programmerbara volymer, LED-lampor för kontroll av maskinens status, kvarn med keramiska blad och automatiskt anslutningssystem för mjölkskum. 

Posted in News By Caffè Italia | July 31, 2020

Rancilio, ett ledande företag inom produktion och distribution av professionella kaffemaskiner, utökar sitt sortiment av inhemska produkter genom lansering av Silvia Pro, den nya espressomaskinen designad för alla blivande inhemska baristor.

Posted in News By Caffè Italia | June 29, 2020

Den nya modellen Bezzera Crema är en innovation inom sektorn för kaffemaskiner för hushållsbruk.

Posted in News By Caffè Italia | May 29, 2020

Ceado, ett företag som representerar den senaste tekniken inom kaffekvarnar, presenterar de nya E5P- och E6P-modellerna, som kännetecknas av innovativa funktioner som underlättar malningen i hemmet och i professionell miljö.

Posted in News By Caffè Italia | April 30, 2020

Lelit Grace PL81T är en espressomaskin med professionella funktioner som kännetecknas av en kompakt och elegant design, som gör det enkelt att placera den i alla hemma- eller arbetsmiljöer.

Posted in News By Caffè Italia | March 31, 2020

Nyligen lanserade Gaggia modellen New Gaggia Classic med nya design- och funktionalitetsdetaljer. 

Posted in News By Caffè Italia | March 02, 2020

Med hjälp av den här videon vill vi förklara hur man använder spakmaskinen La Pavoni Europiccola, från första påslagning till pannans uppvärmningsläge, från kaffebryggning till cappuccinoberedning.

Posted in News By Caffè Italia | January 31, 2020

I det här inlägget presenterar vi en videoöversikt av kaffemaskinen Rancilio Silvia,  som representerar en viktig investering för alla kaffevänner, som älskar att njuta av en professionell espresso så ofta som möjligt i det egna kökets komfort. 

Posted in News By Caffè Italia | January 09, 2020

Caffè Italia presenterar La Marzocco Linea Mini, en kaffemaskin, som inspirerats av det italienska företagets berömda modell Linea Classic, avsedd i detta fall för hemmabruk.

Skapades den
per sida

Artiklar 1 till 10 av totalt 14

Sida:
  1. 1
  2. 2