Gaggia Classic EVO Pro är den nya kaffemaskinsmodellen från Gaggiav, ledare inom produktion och distribution av hem- och professionella kaffemaskiner.

Den nya Evo-modellens egenskaper gäller huvudsakligen fyra förbättringsområden:

  • Förbättrad produkthållbarhet
  • Förbättrad estetisk kvalitet
  • Lättare att underhålla

Men vad är skillnaderna mellan Classic Pro-modellen som lanserades av Gaggia 2019 och den nya Classic EVO-modellen? Låt oss ta reda på det tillsammans.

Den nya filterhållaren i Gaggia Classic EVO Pro

Portafiltret är en av de viktigaste kontaktpunkterna för en espressomaskin. Classic EVOs nya portafilter är tillverkad av rostfritt stål utan kromningsprocess, förutom att ha ett bättre estetiskt utseende, garanterar oklanderlig prestanda tack vare den höga kvaliteten på materialet som används.

Dispenseringsenhet av EVOBRASS mässing

Den nya EVO-modellen garanterar optimering av maskinens prestanda tillsammans med bättre estetisk kvalitet. Den nya dispenseringsenheten i Gaggia Classic EVO är tillverkad av EVOBRASS CW510-L mässing, ett mycket tekniskt och kemiskt säkert material som garanterar bättre ledningsförmåga (7 gånger högre än rostfritt stål) och större temperaturstabilitet under utmatningen av flera kaffesorter i följd. Den nya gruppen kombineras med en krage i rostfritt stål som gynnar bättre kompatibilitet med det nya portafiltret av samma material.

Ett extra pannskydd

Pannan i Gaggia Classic EVO, tillverkad av aluminium, har en extra beläggning med ett inert material som förhindrar att aluminium kommer i kontakt med vatten. Denna förbättring höjer säkerhetsnormerna som antagits av Gaggia för att skydda sina konsumenter. Det bör noteras att aluminiumpannor, utan denna beläggning, är lika säkra eftersom toxicitetströskeln av aluminium är mycket hög.

Gaggia Classic Evo Pro 2023 vs Gaggia Classic Pro 2019

Ytterligare stöd för pumpen/pannan

Ett extra stöd, tillverkat av rostfritt stål, säkerställer enklare monteringsarbeten samt bättre hantering av underhållsarbeten.

Var finns den nya Gaggia Classic Evo Pro-modellen?

Den nya Evo Pro espressomaskinsmodellen finns i olika färger i alla Caffè Italias nätbutiker. Upptäck även de olika paketerbjudanden som kombinerar Gaggia Classic EVO med de olika kaffekvarnsmodellerna. Med denna lösning kan du ha en baristastation direkt i ditt kök eller kontor, och spara på hela priset för de två komponenterna.