Nya Gaggia Accademia är den senaste innovationen som lanserats av det italienska företaget som är ledande inom produktion och distribution av espressomaskiner både för hushåll och den professionella sektorn. Den nya Accademia, presenterad i en ny elegant svart stil, är utan tvekan spjutspetsen för företagets linje av automatiska espressomaskiner för hemmabruk. Låt oss tillsammans upptäcka den nya modellens design, tekniska egenskaper och funktionalitet.

Den nya Gaggia Accademias design

Designmässigt har den nya automatiska kaffemaskinen Accademia flera innovativa egenskaper jämfört med den tidigare modellen. Maskinens kropp har utformats med en helt mörk design med en röd linje som kännetecknar de bakgrundsbelysta detaljer som syftar till att vägleda användarens upplevelse genom touch-miljön. Den lackade stålkroppen säkerställer god hållbarhet medan den svarta spegelglasfasaden säkerställer ett elegant utseende. Maskinen har en stor färgpekskärm med 3D-ikoner och bakgrundsbelysta knappar. Reglagen för beredning av dryck är gjorda av rostfritt stål och är utrustade med speciella texturer för att säkerställa optimalt grepp. Den nya maskinen är prydd med en stor koppvärmare av rostfritt stål.

Den nya Gaggia Accademias design

Funktionerna hos den nya kaffemaskinen Accademia

Huvudfunktionerna för att slå på och av, maskininställningar, beredning av drycker och rengöring hanteras alla genom en stor pekskärm som möjliggör bekväm läsning av guiderna till de olika procedurerna. Ett speciellt pektangentbord låter dig byta namn på och anpassa namnet på dina favoritdrycker. Gaggia Accademia kan bereda 19 olika drycker: från espresso till cappuccino, från latte macchiato till flat white, från americano till cortado. I grund och botten är det som att ha en professionell barista till hands i ditt kök.

Tekniken i den nya Accademia

Ett bekvämt centralt reglage gör att du kan justera intensiteten på espressons crema i tre nivåer. På så sätt kan du njuta av en fylligare espresso eller en kaffe med lättare smak. Accademia är utrustad med en integrerad mjölkkaraff som enkelt kan hanteras för alla berednings- och rengöringsåtgärder. Den professionella ångstaven i rostfritt stål, som aktiveras med ett enkelt klick, låter dig få ett oklanderligt mjölkskum som passar för latte-konst. Ångstaven levererar också varmt vatten för te och infusioner och kan tömmas med en speciell knapp. Den justerbara dispensern anpassar sig till olika typer av koppar för att säkerställa kaffeberedning vid rätt temperatur.

Tekniken i den nya Accademia

Var kan jag köpa nya Gaggia Accademia?

Den nya Gaggia Accademia finns tillgänglig i vårt sortiment av automatiska kaffemaskiner från Gaggia. Jämför modellerna på en gång och kontakta våra säljare för eventuella förtydliganden eller köpråd.