Du har inga produkter i din varukorg.

Ring för expertråd: 014434873

Du har inga produkter att jämföra.

Sšk

Taxfree tillämpas automatiskt på din beställning om du är momsregistrerad eller om ditt köp skickas utanför Europa.

News

Posted in News By Caffè Italia October 10, 2023

Utforska den nya Gaggia Espresso-serien som kombinerar traditionen av italienskt espresso med teknologiska innovationer. Upptäck de tre nya modellerna och hitta din manuella kaffebryggare från Gaggia.

Posted in News By Caffè Italia August 29, 2023

Dyk in i den ultimata guiden för att hitta den bästa kaffemaskinen som passar dina behov. Från nybörjarnivå till super high-end, vi har dig täckt.

Posted in News By Caffè Italia July 28, 2023

Upptäck Gaggia Classic Evo Pro i Sunshine Yellow och Energy Green. Njut av äkta italiensk espresso med vår avancerade och färgglada kaffemaskin. Besök Caffè Italia för mer information.

Posted in News By Caffè Italia May 29, 2023

Har du alltid drömt om en kvalitetskaffemaskin för ditt hem? Upptäck de viktiga faktorerna att överväga för att hitta den bästa kaffemaskinen för dina behov.

Posted in News By Caffè Italia April 26, 2023

Gaggia Accademia i rostfritt stål är den nya versionen av den automatiska kaffemaskin som representerar den toppmoderna modell som lanserades av det italienska företaget för det inhemska segmentet.

Posted in News By Caffè Italia March 28, 2023

Gaggia Classic EVO Pro är den nya halvautomatiska kaffemaskinsmodellen som lanserades av varumärket Gaggia, en historisk ledare inom kaffeutrustningssektorn.

Posted in News By Caffè Italia February 24, 2023
Gaggia Titanium har länge varit en referenspunkt inom hembrukssektorn för automatiska kaffemaskiner för att tillaga espresso och cappuccino.
Posted in News By Caffè Italia January 20, 2023
Ett bra underhåll av kaffekvarnen säkerställer att kaffet alltid smakar utsökt. Ta reda på hur du bäst rengör din kvarn.
Posted in News By Caffè Italia December 23, 2022
Förutom det ursprungliga rostfria stålet finns nu även Rancilio Silvia Pro X-modellen i tre färger: svart, vit och rosa.
Posted in News By Caffè Italia October 28, 2022
Gaggia lanserar den nya kaffemaskinen Gaggia Accademia, en komplett restyling för toppsortimentet av automatiska espressomaskiner.
Skapades den
per sida

Artiklar 1 till 10 av totalt 48

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5