Gaggia Titanium har i många år varit en absolut referenspunkt för sektorn för automatiska kaffemaskiner. Gaggia Titanium lanserades redan 1999 och introducerade konceptet "bean to cup" på hemmamarknaden, det vill säga möjligheten att förbereda en perfekt espresso eller en krämig cappuccino genom att trycka på en enkel knapp.

Gaggia Titanium kan automatiskt hantera all malning, pressning och dispensering av kaffet in i koppen. Maskinens design, som kännetecknas av ytbehandlingar i rostfritt stål, en praktisk digital LCD-display och den roterande basen, har bidragit till att ökamodellens framgång, vilket snabbt gjort den till en praktisk, estetisk och effektivitet referenspunkt vid användning.

Titanium kaffemaskinens funktioner

Titanium kaffemaskinens funktioner

Med Gaggia Titanium kan man förbereda sju olika drycker (espresso, kaffe, latte macchiato, cappuccino, macchiato kaffe, ristretto kaffe och varmt vatten) som kan anpassas i längd och intensitet efter användarens smakpreferenser. Individuella drycker kan hanteras med de sju knapparna på tryckknappspanelen. LCD-skärmen hjälper användaren att välja och justera drycken och gör det möjligt att ställa in en automatisk timer och energisparläget. Titanium kaffemaskinen kokar också vatten för att göra te eller örtte utan en vattenkokare.

"Rapid Steam"-teknologin i Gaggia Titanium espressokaffemaskinen minskar avsevärt väntetiderna mellan kaffedispensering och ångutsläpp tack vare två pannor som är dedikerade till utmatning av vatten respektive ånga. Maskinen har även en 15 bars vattenpump som kan säkerställa högt och konstant tryck.

Kaffekvarnen, gjord med keramiska kvarnar, tillåter 18 olika inställningar för att justera malningsgraden. Kaffebehållaren är även utrustad med ett lufttätt förslutningssystem som bevarar aromen av bönorna. By-pass-doseraren tillåter också användning av malet kaffe, eventuellt för beredning av koffeinfria drycker. Det integrerade koppvärmarsystemet garanterar också en optimal temperatur på kopparna.

Maskinen har även ett automatiskt avkalkningssystem som enkelt kan programmeras efter vattnets hårdhetsgrad. Alla infusionsdelar är gjorda av rostfritt stål och vattentanken är lätt att ta bort för att garantera allt underhåll och rengöring.

Alternativ till Gaggia Titanium kaffemaskin

Det finns många och effektiva Titanium automatiska kaffemaskinsalternativ idag. Under de senaste åren har Gaggia-företaget utvecklat en sektor av automatiska kaffemaskiner som lämpar sig för de mest krävande konsumenternas behov samtidigt som de har bibehållit sin prisvärdhet. Av denna anledning är det möjligt att välja mellan många modeller med mycket olika funktioner och priser.

Gaggia Accademia New Version

Gaggia Anima

Gaggia Cadorna Prestige

Gaggia Magenta Plus

Gaggia Accademia New Version

Gaggia Anima

Gaggia Cadorna Prestige

Gaggia Magenta Plus

gå till sidan

gå till sidan

gå till sidan

gå till sidan

För eventuella behov av stöd för att välja den bästa automatiska kaffemaskinen kan du kontakta Caffè Italia-teamet som kan ge dig råd utifrån dina användningsbehov och budgetmöjligheter.