Gaggias manuella kaffemaskiner fångar essensen av autentisk italiensk espresso och ger dig chansen att återuppleva de ritualer och gester som är typiska för baristan, direkt i ditt eget hem. Med Gaggias nya maskiner kan du styra och anpassa varje aspekt av förberedelsen: från att välja blandning, till mala, till korrekt dosering, till mjölkskumning. Med hängivenhet och övning kommer du att kunna förbättra dig dag för dag, uppnå fantastiska resultat och känna dig som en riktig barista i ditt eget hem.

Den nya serien består av tre distinkta modeller Espresso Style, Espresso Deluxe och Espresso Evolution.

Designen av den nya Gaggia Espresso

Denna serie är designad för att möta varje kaffeentusiasts behov och erbjuder en synergi av raffinerad design och avancerad funktionalitet. Varje modell i Gaggia Espresso-serien är ett mästerverk av design och teknologi, designad och tillverkad helt i Italien. Uppmärksamhet på detaljer garanterar inte bara en trevlig visuell upplevelse, utan också mycket pålitlig kvalitet och hållbarhet.

Tekniska egenskaper och funktionalitet hos Gaggia Espresso

Tekniska egenskaper och funktionalitet hos Gaggia Espresso

Varje modell i Gaggia Espresso-serien erbjuder tekniska egenskaper och funktionalitet som är utformade för att optimera användarupplevelsen och säkerställa en perfekt espresso varje gång. Från kontroll över temperaturstabilitet, tack vare PID-systemet, till mångsidigheten som erbjuds av de nya filtren och POD-systemet. Med Gaggia Espresso är varje detalj utformad för att höja kaffebryggningens upplevelse.

Den nya ergonomiska filterhållaren i Gaggia Espresso-modellerna är utformad för att ge en överlägsen användarupplevelse, vilket gör det enkelt att sätta in och ta bort från kaffegruppen. Dess form och design är avsedda att säkerställa jämnt och konsekvent kaffetryck, vilket är avgörande för att uppnå perfekt espresso. Förinfusionsfunktionen, som finns i Gaggia Espresso-modellerna, säkerställer att vattnet under bryggningen flödar jämnt genom kaffet, förhindrar bildandet av vattenkanaler och säkerställer en rik, fyllig och aromatisk espresso. De nya filtren i Gaggia Espresso-maskinerna är utformade för att rymma både malet kaffe och papperspods, vilket ger större mångsidighet och möjliggör ett urval av blandningar och format. Pannarellons ledade design gör att den kan röra sig i olika riktningar, vilket underlättar införandet av mjölkkärlet och ger större kontroll under emulgeringen. Droppbrickan på Gaggia Espresso-maskinerna är utformad med ett 2-positionssystem, vilket möjliggör en enkel justering av brickans höjd beroende på storleken på koppen som används. Memo-funktionen är en smart funktion som låter dig anpassa och memorera dina preferenser när det gäller kaffets längd. Denna funktion är idealisk för dem som vill njuta av sin perfekta espresso med en knapptryckning.

Vad är skillnaderna i de tre Gaggia Espresso-modellerna?

Vad är skillnaderna i de tre Gaggia Espresso-modellerna?

Espresso Style Kaffemaskin

Espresso Style-maskinen har en ergonomisk filterhållare och förbättrad mjölkskumning, vilket säkerställer en rik espresso och sammetslen mjölk.

Espresso Deluxe Kaffemaskin

Espresso Deluxe-modellen, med sitt PID-system och förinfusionsfunktion, erbjuder exakt temperaturkontroll och en ännu mer aromatisk och intensiv espresso.

Espresso Evolution Kaffemaskin

Espresso Evolution-maskinen guidar dig genom varje steg för att skapa den perfekta espresson, från att välja blandning till malning, och erbjuder detaljerad vägledning och tips för att uppnå bästa möjliga resultat.

Var kan man köpa Gaggia Espresso-maskiner?

Den nya Gaggia Espresso-serien representerar en utveckling inom konsten att brygga kaffe och erbjuder maskiner som representerar en perfekt balans mellan tradition och innovation. Varje modell låter dig utforska nya metoder för kaffetillredning och anmärkningsvärda möjligheter för att anpassa drycker. Upptäck det fullständiga utbudet av Gaggia manuella maskiner på Caffè Italia-webbplatsen.