Gaggia Accademia i rostfritt stål är den senaste modellen av automatisk kaffemaskin som utformats av det italienska företaget och tillägnats det inhemska segmentet. Accademia, som redan finns i versionen glass sedan slutet av 2022, har helt reviderats i en stålversion för att garantera en ny designupplevelse för alla espressoälskare som inte vill avstå från dryckens kvalitet även när de befinner sig i sitt eget kök hemma.

Funktioner hos maskinen Gaggia Accademia i rostfritt stål

Funktioner hos maskinen Gaggia Accademia i rostfritt stål

Gaggia Accademia i rostfritt stål är en automatisk kaffemaskin som gör det möjligt att förbereda 19 olika drycker som kan klassificeras enligt huvudingrediensen i beredningen. Specifikt med Gaggia Accademia kan du hur lätt som helst förbereda följande drycker:

  • Caffè ristretto, caffè espresso, caffè espresso lungo, caffè normale, caffè americano.
  • Cappuccino, macchiatone, melange, cafè cortado, flat white, latte macchinato, frothed milk, hot milk,
  • Svart te och grönt te.

Ett bekvämt pekskärmsgränssnitt gör att du kan hantera alla funktioner för påslagning, förberedelse av drycker, rengöring och avstängning. Du kan också anpassa recepten för de olika dryckerna, spara dem i fyra användarprofiler och snabbt återkalla dem med hjälp av de bakgrundsbelysta pekskärmstangenterna.

Ur teknisk synpunkt är Accademia-modellen utrustad med en tryckpump på 15 bar, en kaffekvarn med kvarnblad i keramik och en stor vattenbehållare på 1,5 liter. Behållaren för kaffesump gör det möjligt att förbereda 14 koppar kaffe innan du tömmer lådan. Maskinen är också utrustad med en bekväm integrerad mjölkkanna och en professionell ångstav som gör att du kan få ett mikroskum med perfekt konsistens.

Dispenseringshuvudets höjd kan justeras enligt det glas eller den kopp som ska användas: från 110 mm upp till högst 155 mm.

Nyheter för modellen Accademia i rostfritt stål

Nyheter för modellen Accademia i rostfritt stål

Nya Gaggia Accademia Acciaio bibehåller samma egenskaper vad design beträffar som versionen Accademia Glass när det gäller gränssnittet som utmärks av färgpekskärmar med 3d-ikoner, bakgrundsbelysta tangenter och premium-feel vridknappar. Frontpanelen, den övre delen och sidorna i stål har utförts i borstat rostfritt stålmaterial. På detta sätt framhävs den bakgrundsbelysta röda linjen mer än på modellen glass.

Var kan jag köpa Accademia Inox?

Lanseringen av den nya automatiska espressomaskinmodellen Gaggia är planerad till slutet av april 2023. Naturligtvis kommer modellen Accademia Inox också att finnas i vårt breda sortiment av automatiska espressomaskiner.