Rocket Espresso är ett ledande företag inom produktion och distribution av  kaffemaskiner för både hushåll och den professionella sektorn. Det speciella med Rockets espressomaskiner är den höga uppmärksamheten på detaljer och det noggranna hantverket som utmärker alla modeller som ingår i sortimentet.

Kaffemaskinen Rocket Appartamento

Rocket Appartamento är en kompakt halvautomatisk kaffemaskin som passar i miljöer där utrymmet är begränsat. Men låt inte maskinens ringa storlek lura dig. Designen är ikonisk tack vare de stora stödfötterna, bokstaven "R" för Rocket som placerats på ångvredet och laserskärningen som särskiljer sidopanelerna som finns i olika färger. Räckena som medföljer koppvärmaren är gjorda av plast men räcken i metall kan köpas separat.

Tekniken inkluderar en panna med värmeväxlare, en E61-grupp och ett dubbelt förinfusionssystem som gör att Rocket Appartamento kan uppnå prestanda på professionell nivå.

Kaffemaskinen Rocket Appartamento

Tekniken som används av Rocket Espresso i modellen Appartamento

Värmeväxlingssystemet gör att Appartamento kan leverera ånga och extrahera vatten samtidigt, så att det inte blir några stillestånd mellan beredning och leverans av olika mjölkbaserade drycker. E61-gruppen håller infusionsvattnets temperatur stabil och suger vattnet från pannan, genom gruppen och vice versa. Ett dubbelt förinfusionssystem gynnar extraktion av aromatiska och krämiga drycker.

Denna kaffemaskin använder en stor 1,8-liters kopparpanna som tillsammans med ett värmeelement på 1200 watt säkerställer bra bryggkraft. Pannans och tankens nivåer regleras av integrerade elektroniska sensorer som övervakar och varnar vid låga nivåer eller automatiskt stänger av maskinen om varningarna av någon anledning ignoreras. Ångstaven kännetecknas av den patenterade Cool Touch-teknologin som minskar risken för brännskador under leverans av ånga.

Tekniken som används av Rocket Espresso i modellen Appartamento

Köp din Rocket i Coffee Italia-butiken

Rocket Appartamento inkluderar en användbar metallpress som är redo att användas med maskinen. Modellen finns i Caffè Italias butiker. Kontakta vårt säljteam för att upptäcka alla Rocket Espresso Appartamentos funktioner.