Gaggia är ett ledande italienskt företag inom produktion och distribution av manuella och automatiska kaffemaskiner både för hemmabruk och för den professionella sektorn. Gaggia Classic kaffemaskinen har alltid betraktats som toppmodellen inom hemmabruk sortimentet. Nyligen lanserade Gaggia modellen New Gaggia Classic med nya design- och funktionalitetsdetaljer. 

Den nya Gaggia Classic är en kaffemaskinsmodell som gör det möjligt att bli en riktig barista hemma och upptäcka de traditionella gesterna från espresso-proffs vid varje kaffepaus.  Och nyheterna slutar inte här. Gaggia New Classic finns nu i fem nya färger: classic blue, industrial grey, polar white, cherry red och thunder black.

New Gaggia Classic

Nyheterna med Gaggia New Classic inkluderar en uppsättning vippbrytare, en trevägs magnetventil, kontrollampor för temperaturreglering och en ny pumphållare. Gaggia New Classic har också en professionell ångstav som kan skumma mjölk enligt standarderna från de mest krävande baristorna.

Förutom alla de nya funktionerna i New Classic-modellen, tillfredsställer Gaggia nu alla sina lojala kunder med fem färgalternativ redo att uppfylla alla  stil- och personlighetskrav.