Lelit Grace PL81T är en espressomaskin med professionella funktioner som kännetecknas av en kompakt och elegant design, som gör det enkelt att placera den i alla hemma- eller arbetsmiljöer. Lelit Grace representerar en idealisk lösning för alla kaffeälskare, som vill njuta av en utmärkt espresso i sitt eget kök med en prisvärd maskin, vars egenskaper liknar de som tillhör de mest professionella linjerna.

Design

Lelit Grace PL81T, helt tillverkad i rostfritt stål, är försedd med en professionell bryggenhet med en 57 mm filterhållare och en enda panna avsedd för kaffeextraktion och ångproduktion. Uppvärmningstiderna är mycket snabba och underskrider vanligtvis 10 minuter. Lelit Grace 81T har ett standby-system, som sänker maskinens temperatur efter 30 minuters aktivitet och säkerställer dess energieffektivitet. Knapparna för kaffeextraktion och varmvattendistribution sitter ovanför bryggenheten, precis som den bakgrundsbelysta tryckmätaren, som är avsedd för att reglera trycket under kaffeextraktionen.

Lelit Grace PL81T

teknik

Lelit Grace är försedd med en liten styrpanel LCC touch, som är avsedd att kontrollera kaffeextraktion, ångproduktion och justering av förbryggningstid. Panelens skärm varnar dig också när vattnet i tanken når en för låg nivå. Tack vare sin ergonomiska form är filterhållaren mycket bekväm att använda både för att pressa kaffet och för att distribuera drycken i en eller två koppar. Ångan distribueras med hjälp av ångstaven, som kan ställas in i flera riktningar.

Droppbrickan är mycket rymlig och glider utåt för en bekväm utdragning. Koppvärmningsbrickan är också mycket rymlig och bekväm för att bibehålla kopparna vid rätt temperatur. Lelit Grace PL81T har ett 100 mm utrymme mellan filterhållarens utlopp och droppbrickan. På detta sätt kan maskinen även användas med högre glas och muggar.

underhåll

När det gäller underhåll och rengöring har maskinen Lelit Grace PL81T en integrerad rengöringscykel, som kan användas med lämpligt rengöringspulver. Den aktiveras genom att samtidigt trycka på knapparna för kaffe och för varmt vatten.

Gå till produkten

UTVÄRDERING

TEKNOLOGI

3/5

DESIGN

3/5

ANVÄNDNING

4/5

UNDERHÅLL

4/5