Gaggia Brera

TEKNOLOGI

Den automatiska kaffemaskinen Gaggia Brera låter dig förbereda en klassisk espressokaffe med en integrerad malning som utförs direkt och få samma kaffearoma som på ditt favoritkafé.  Kaffemaskinen Gaggia Brera är utrustad med en keramisk kaffekvarn (250 g) vilket möjliggör en optimal kaffemalning och kan regleras i olika vikter, från 7 till 10,5 g. Aromjusteringsfunktionen låter dig välja fyra olika alternativ för smakintensitet.  kaffemaskinen har också ett speciellt utrymme för att hålla det malna kaffet.

DESIGN

La Gaggia Brera har en frontpanel i rostfritt stål, vilket ger den ett professionellt utseende som passar även för utomhusmiljöer.  kaffemaskinens kropp är inte helt gjord av stål: sidopanelerna och reglaget är i plast. Trots storleken, är Gaggia Brera inte särskilt stor när det gäller vattenbehållare (1,2 L) och deponering av kaffepulver (8 portioner). 

Gaggia Brera

ANVÄNDNING

Gaggia Brera är en automatisk kaffemaskin som gör det möjligt att få en espresso av hög kvalitet tack vare Aroma Select-mekanismen. Efter malning av bönorna, doserar kaffemaskinen kaffet automatiskt och fortsätter med disponering. Mängden disponerat kaffe är också programmerbar för espressokaffe och standardkaffe. Den digitala skärmen gör navigering snabb och enkel. Energiklass A och automatiskt avstängningssystem möjliggör låg energiförbrukning.  Gaggia Brera är också utrustad med ett "cappuccinatore" -system för beredning av mjölkskum, cappuccino, varmt vatten, te och infusioner.

UNDERHÅLL

Gaggia Brera har en automatisk sköljcykel för varje operation. Det är därför nödvändigt att alltid ha en tom kopp inom räckhåll för utgången. Avkalkningscykeln är lite komplicerad och mödosam. Den eleganta utsidan av Gaggia Brera kräver uppenbarligen mycket rengöring.