För att brygga en likadan kopp espressokaffe som den du kan njuta av i baren krävs en utrustning bestående av en halvautomatisk kaffemaskin med filterhållare och en kaffekvarn som kan mala bönorna ordentligt. Utvecklingen av kaffemaskiner för hemmabruk har lett till utformningen av allt-i-ett-modeller som, till ett överkomligt pris, gör att du kan få alla funktioner hos en baristastation i en och samma lösning.

La Pavoni Domus Bar är en av dessa: en halvautomatisk kaffemaskin utrustad med en integrerad kaffekvarn som gör att du kan få allt du behöver i en enda lösning.

Caffè Italia presenterar en komplett översikt av Pavoni Domus Bar och försöker lyfta fram de nyckelfunktioner som kan motivera ett köp av modellen.

Viktiga funktioner hos La Pavoni Domus Bar

Viktiga funktioner hos La Pavoni Domus Bar

La Pavoni Domus Bar är en halvautomatisk espressomaskin komplett med funktioner för dryckesextraktion och ångproduktion för mjölkbaserade drycker. Domus Bar är utrustad med en för-infusionsfunktion som kan styras manuellt av användaren tack vare två dedikerade termostater för att kontrollera temperaturen både på kaffet och ångan.

Den integrerade kaffekvarnen låter dig mala espressokaffebönor med sju olika malningsgrader och samtidigt förbereda drycker på ett och samma ställe, utan att slösa utrymme. I den övre delen av maskinen finns en koppvärmare som förvärmer kopparna innan du påbörjar beredningen av drycken. Domus Bar är även utrustad med en förvärmningsfunktion som gör att maskinen blir klar för användning på bara fyra minuter.

Med Turbosteam-funktionen kan du förbereda ett perfekt krämigt mjölkskum för cappuccino och latte macchiato utan risk för att mjölken bränns eller att du inte får tillräckligt med skum. Domus Bar är dessutom utrustad med en avtagbar vattentank som gör att du kan kontrollera vattennivån tack vare en indikator som alltid är synlig.

Varför ska du köpa La Pavoni Domus Bar?

Varför ska du köpa La Pavoni Domus Bar?

Denna kaffemaskin är en utmärkt lösning för användare som vill ha en espressomaskin av professionell kvalitet i sitt kök. Det utmärkta förhållandet mellan kvalitet och pris, som kännetecknar La Pavonis modeller, gör att du kan få en professionell utrustning utan att spendera alltför mycket på inköp av separat utrustning.

Caffè Italia står till ditt förfogande för att ge dig ytterligare köprådgivning och för att identifiera den kaffemaskinsmodell som bäst passar dina behov.