I det här inlägget presenterar vi en videoöversikt av kaffemaskinen Rancilio Silvia,  som representerar en viktig investering för alla kaffevänner, som älskar att njuta av en professionell espresso så ofta som möjligt i det egna kökets komfort. Rancilio Silvia är faktiskt utrustad med den allra senaste tekniken, som gör att den liknar de andra professionella modellerna i Rancilio-linjen.

Rancilio Silvia New Edition 2020

Maskinen har en ergonomisk design och levereras i två tillgängliga färger: rostfritt stål och svart limited edition, som båda passar in i alla hemmamiljöer utan att ta för mycket plats på arbetsbänken.

I den här videon guidar vår tekniska expert Grant Adams oss i presentationen av de nya funktioner, som kännetecknar den nya Rancilio Silvia V6 E 2020-modellen. I denna Video review förklaras också hur man använder och rengör maskinen. Grant ger oss dessutom värdefulla råd om de optimala malningsteknikerna för att laga en espresso på fackmässigt sätt.

Den nya Rancilio Silvia V6 E 2020 kännetecknas av höljets material, som nu utförts i polykarbonat och ABS, ångröret i rostfritt stål och den nya uppsättningen ikoner på knapppanelen.

Rancilio Silvia V6 E 2020 levereras också med en 58 mm professionell tamper med svart trähandtag och platt bas i rostfritt stål.