Vibiemme Domobar Junior Digital är den nya modellen av Domobar Junior-linjen, en espressomaskin utrustad med en värmeväxlare som passar alla kaffe- och cappuccinoälskare som vill uppnå rätt balans mellan kaffedistribution och skumning av mjölken.

Domobar Junior Digital-modellen tillför ett nytt koncept med anpassad design, som gör att du kan ändra maskinens färg genom att anbringa magnetiska sidopaneler med olika färgkombinationer. Maskinens kropp är helt och hållet gjord av rostfritt stål, där du kan lägga till färgade paneler som kan köpas som tillval.

På teknisk nivå har Domobar Junior Digital en OLED-digitalskärm som gör det möjligt att programmera alla inställningar för distribution av dryckerna på ett enkelt och snabbt sätt. Knapparna är utrustade med tre statussystem: grönt för att ange att maskinen är klar att distribuera drycken, orange för att ange laddningsfasen och rött för larmstatus.

Vibiemme Domobar Junior Digital

Maskinens utmatningsteknik uppvisar den tidlösa E61-gruppen i förkromad mässing med elektroniskt styrd elementcirkulation. Gruppens driftsteknik förutser cirkulation av vattnet inuti värmeväxlaren, där det når gruppens huvud och sen rinner tillbaka, vilket möjliggör upprätthållande och stabilisering av en lämplig temperatur för distribution av dryckerna. En annan stark punkt när det gäller värmeisolering är pannan i koppar, som håller värmen bättre än rostfritt stål.

Med värmeväxlartekniken kan du växla från kaffeextraktionsläge till ångdistributionsläge utan väntetider. Ångstaven låter dig också hantera extraktionen på ett flexibelt och multidirektionellt sätt.

I den här videon förklarar Grant de tekniska egenskaperna och driften av nya Vibiemme Domobar Junior Digital, en produkt som du hittar i vår Caffè Italia-butik på den här länken.