Nuova Simonelli lanserar den nya modellen Oscar Mood

Nuova Simonelli presenterar Oscar Mood, en ny semiprofessionell kaffemaskinv med en grupp, som tillägnas alla de kaffeälskare som vill njuta av en oklanderlig espresso eller en mjölkbaserad dryck i en miljö där smak och välbefinnande går ihop i perfekt harmoni. Tack vare sin kompakta storlek och professionella tekniska utrustning gör Oscar Mood att du kan förbereda en espresso med en oklanderlig smak eller olika mjölkbaserade drycker direkt i ditt kök, på kontoret eller i vilket utrymme för kaffepauser som helst.

Nuova Simonelli lanserar den nya modellen Oscar Mood

Ett nytt designkoncept

Oscar Mood återanvänder designlinjerna från den historiska Oscar-modellen från Nuova Simonelli, men har flera innovativa funktioner – som den professionella filterhållaren med trähandtag, det mikroperforerade rostfria gallret, en ångknapp som ersätter spakmekanismen som fanns på föregående modell, och en "cool touch" ångstav som förebygger risken för brännskador. Den nya modellen är extremt mångsidig tack vare de fyra färgerna: svart, guacamole, duvgrå och röd, som gör att den kan anpassas till alla platser.

Oscar Moods teknik

Oscar Moods teknik

Den nya Mood-modellen är utrustad med värmeväxlingsteknik som gör att du kan kontrollera temperaturen på ett stabilt sätt samtidigt som du förbättrar kvaliteten på extraktionen. Ett professionellt PID-tryckvaktssystem styr pannans temperatur elektroniskt medan en integrerad bypass reglerar trycket. Kontrollen av kaffemaskinens funktioner garanteras av en professionell display som innehåller tangentbordet och som också gör det möjligt att styra bryggtiden tack vare en bekväm och intuitiv timer. En flexibel användning garanteras också av den kompakta storleken, den låga vikten (13 kg) och en förkortad uppstartstid: maskinen är klar att användas efter endast 15 minuter från start.

En ny upplevelse av smak och välbefinnande

Med Oscar Mood har Nuova Simonelli utökat och förnyat utbudet av kaffemaskiner avsedda för användning i hemmet. Maskinen finns både i en version som förutsätter en direktanslutning till vattenledningen och med en inbyggd 3-liters tank. Låt oss sammanfatta innovationerna i Oscar Mood-modellen:

  • termokompenserad utmatningsgrupp för konsekventa extraktioner av hög kvalitet;
  • effektivt PID-system för elektronisk styrning av önskad temperatur;
  • bypass-system som justerar pumptrycket till önskad nivå;
  • bekväm och intuitiv display med timer för fullständig kontroll av funktionerna;
  • ångstav med ”cool touch”-material för att undvika brännskador;
  • utlösarknapp för ånga;
  • professionell filterhållare med trähandtag;
  • fyra olika färger: svart, duvgrå, guacamole, röd;
  • mikroperforerat rostfritt stålgaller.

Oscar Mood finns naturligtvis i Caffè Italias webbutiker. Besök butiken direkt eller kontakta vårt säljteam som kan ge dig råd om den modell som bäst passar dina behov.