30-årsjubileum för modellen Classic

Gaggia Milano, det historiska italienska företaget som specialiserat sig på produktion av kaffemaskiner för hemmabruk och proffs, lanserar, i samband med modellen Gaggia Classics trettioårsdag, en exklusiv "Limited Edition" på marknaden.

Gaggia Limited Editions kreativa koncept

Upplagan, som endast består av 3000 exemplar, helt producerade i Italien, har skapats i samarbete med designern och illustratören Pierpaolo Gaballo. Det koncept, som använts för att utveckla produkten, hänvisar till temat med akrobaten, som förbättrar sin aktivitet genom ständigt engagemang i träning och jakt på balans. Därav analogin med temat Home Barista, där Gaggia, särskilt med den nya modellen Classic, velat besvara behoven hos de espressoentusiaster, som vill återskapa professionella baristas erfarenhet och färdigheter i sitt eget hem.

Gaggia Limited Editions kreativa koncept

En exklusiv design för den nya Gaggia-modellen

Det konstnärliga temat med akrobaten tar sig till uttryck i kaffemaskins design genom ett harmonisk införande av initiativets tematiska illustrationer direkt i själva chassit. Temat tas också upp i en illustration på papper, som kommer att skänkas köparen av förpackningen Gaggia Classic 30.

Gaggia Classic Pro-teknik

De tekniska komponenterna i den halvautomatiska modellen Classic Limited Edition är desamma som den huvudsakliga linjen Classic Pro dvs. ett revolutionerat gränssnitt, bestående av tre intuitiva knappar, med vilka det är möjligt att hantera alla påslagnings-, extraktions- och avstängningsoperationerna, en professionell ångstav som kan producera perfekt emulgerad mjölkskum och en pump på 15 bar, lämpligt tryck för att få en italiensk espresso med oklanderlig crema.

Gaggia Classic Pro-teknik

Classic Limited är nu tillgänglig i butikerna Caffè Italia

30 Limited Edition finns nu exklusivt i butikerna Caffè Italia i ett mycket begränsat sortiment. Vi råder alla espressovärldens fans att dra nytta av denna unika möjlighet att inte bara försköna sitt kök med en unik inredningsdetalj, utan också att njuta av en italiensk espresso med en perfekt balanserad smak och intensitet. Acrobat-säker...