I den här artikeln presenterar vi en av Gaggias senaste innovationer i serien av manuella kaffemaskiner för hemmabruk.

Gaggia Viva Chic är en liten och funktionell maskin, utrustad med en lättanvänd justeringsknapp som gör att du kan brygga en kopp gott kaffe eller använda ånga för att göra en god cappuccino. Viva Chic är utrustad med två filter för "perfekt crema" som kan användas både med malet kaffe och med ESE-kompatibla kapslar. I båda fallen garanterar Viva Chic, tack vare den tryckförsedda filterhållaren, en utsökt crema oavsett om du använder malt kaffe eller kapsel. Om du vill ha två koppar samtidigt behöver du inte vänta länge: med den dubbla doseringspipen kan du brygga en eller två koppar kaffe på samma gång.

Gaggia Viva Chic

Viva Chic är också utrustad med en aluminiumpanna, en avtagbar 1 liters vattentank, en bricka som lätt kan lossas för att rengöras, och en koppvärmare som håller kopparna vid den perfekta temperaturen för att njuta av gott varmt kaffe. Gaggias klassiska mjölkskummare gör det också möjligt att förbereda emulgerade mjölkbaserade drycker (cappuccino, latte macchiato, etc.) eller helt enkelt att få varmt vatten för beredning av te och örtte.

manuella kaffemaskiner

Viva Chic kännetecknas av sina kompakta mått som gör den till den perfekta maskinen för små hem. Den finns i tre färger: cappuccino, industrigrå och midnattsblå. Maskinen är också utrustad med en energibesparingsfunktion som automatiskt stänger av maskinen efter 9 minuters inaktivitet, vilket möjliggör besparingar på elförbrukningen.