Gaggia Cadorna är en superautomatisk maskin tillverkad i Italien, som gör det möjligt för kaffeälskare att njuta av en riktig baristaupplevelse i sitt eget hem. Maskinen ser både modern och tilldragande ut och den är utrustad med en TFT-skärm med bakgrundsbelysta knappar, som ger åtkomst till alla dispenserings- och personaliseringsfunktioner när det gäller dryckernas  anpassningsprofiler.

I den här videogranskningen introducerar Grant oss till de viktigaste skillnaderna i utrustning och användning av modellerna Cadorna Style och Cadorna Prestige.

Gaggia Cadorna Style är en ny helautomatisk espressomaskin med integrerad kaffekvarn, designad och tillverkad helt i Italien. Med Cadorna Style är det möjligt att förbereda upp till 6 förinställda drycker (kort espresso, espresso, lång espresso, kaffe, americano, varmvatten) allt inom räckhåll för en enkel knapp. Funktion och programmering av dryckerna hanteras med hjälp av en modern TFT-skärm utrustad med bakgrundsbelysta knappar. Funktionerna för beredning av mjölkbaserade drycker inkluderar användning av Gaggias klassiska panarello, som gör det möjligt att skumma mjölken som en verklig barista.

Gaggia Cadorna Style

Gaggia Cadorna Prestige låter dig förbereda 14 förprogrammerade drycker: kort espresso, espresso, lång espresso, kaffe, americano, cappuccino, cappuccino XL, café au lait, café cortado, latte macchiato, latte macchiato XL, flat white, skummad mjölk och varmt vatten för te, varm choklad eller infusioner.

Gaggia Cadorna Prestige

Cadorna Prestige är utrustad med en integrerad karaff, som förhindrar att mjölken kommer i kontakt med själva maskinen. Med ett enkelt knapptryck kan du tillaga en välsmakande cappuccino eller en mjölkbaserad dryck hur lätt som helst. Karaffen. som är integrerad i maskinen, emulgerar mjölken två gånger för att få en lämplig konsistens och krämighet. När bryggningen är klar, utför maskinen en automatisk rengöringscykel för att få bort eventuella mjölkrester från staven. Prestige-karaffen kan också tas bort för att förvara mjölken i kylen.