Produktlinjen Magenta

Under våren lanserade Gaggia Magenta-linjen på marknaden, en automatisk kaffemaskin med en elegant design som gör att du snabbt och automatiskt kan bereda ett brett utbud av drycker. Magenta-linjen har ett mycket enkelt hanteringsgränssnitt som gör det möjligt för användaren att enkelt förbereda alla typer av kaffe- eller mjölkbaserade drycker.

En närmare titt på modellen Magenta Prestige

En närmare titt på modellen Magenta Prestige

Prestige är flaggskeppsmodellen för linjen Gaggia Magenta, designad för en användning som kan kombinera enkla funktioner och kvalitetsdrycker med de anpassningsaspekter som är typiska för alla automatiska Gaggia-modeller.

Maskinen är utrustad med en stor färgdisplay med kapacitiva tangenter som gör det möjligt att kontrollera alla funktioner för dryckesval, malning, extraktion och uppvärmning. Maskinen, som kan användas på 21 olika språk, låter dig extrahera upp till 12 olika kaffe- och mjölkbaserade drycker. Den praktiska displayen låter dig också spara beredningsmetoderna för framtida användning.

Kaffemaskinen är integrerad med en kaffekvarn med keramiska blad som kan justeras på 5 nivåer vilket gör det möjligt att få en malning som alltid ger en fräsch arom. Maskinen låter dig också använda färdigmalt kaffe som placeras i den angivna behållaren.

Maskinen innehåller också värdefulla detaljer, inklusive ”espressobrickan”, ett avtagbart och justerbart ”trappsteg” av rostfritt stål som, när det placeras i rätt höjd, gör att du kan få ett espressokaffe med en perfekt och stänkfri crema. Mjölksystemet med integrerad karaff gör att du kan emulgera mjölken på ett enhetligt och kompakt sätt och undvika att bubblor bildas. Den integrerade mjölkkannan kan också enkelt tas bort så att du kan förvara den i kylen eller rengöra den på bästa sätt.

Underhålls- och rengöringsåtgärderna kan enkelt hanteras genom specialdisplayen som också varnar användaren när det är nödvändigt att utföra den periodiska avkalkningen, en viktig åtgärd för att hålla maskinen i utmärkt skick.

Gaggia Magenta Prestige

Slutsats

Gaggia Magenta Prestige, designad och tillverkad i Italien, kan köpas i våra Caffè Italia-onlinebutiker. Besök sidan och upptäck de specialerbjudanden vi har tillägnat dig.