Magenta är en helt ny linje av superautomatiska kaffemaskiner som lanseras av Gaggia. Tre modeller av espressomaskiner med modern design och ett intuitivt gränssnitt.

Alla modeller av Gaggia Magenta stödjer möjligheten att anpassa och lagra beredningsinställningarna för de olika dryckerna. De tre superautomatiska espressomaskinerna är utrustade med en vacker TFT-pekskärm i färg och 8 kapacitiva knappar som ger större kontroll och synlighet, vilket gör att det går snabbt och enkelt att brygga kaffe.
Tack vare Optiaroma-funktionen är det möjligt att skapa en anpassad espresso genom att välja aromens intensitetsgrad, medan funktionen för för-infusion låter vattnet komma i kontakt med det nymalda kaffet, vilket ger en unik smak till alla kaffebaserade drycker.

Modellerna kännetecknas av en elegant, dynamisk och modern design och erbjuder 3 olika lösningar för mjölkemulsion, så att alla behov kan tillgodoses: integrerad mjölkkaraff, CAPPinCUP-system och en professionell ångstav.

Gaggia Magenta Plus

Gaggia Magenta Plus är utrustad med en professionell ångstav vilket gör det möjligt att få en perfekt mjölkemulsion. Du kan skapa och njuta av en perfekt cappuccino, bekvämt i ditt eget hem.

Gaggia Magenta Milk

Den superautomatiska kaffemaskinen Gaggia Magenta Milk har det innovativa one-touch-systemet CAPPinCUP som tar mjölken från den medföljande externa karaffen, emulgerar den och levererar den med precision, utan att du behöver flytta koppen eller glaset från kaffedispensern. Allt med ett enkelt knapptryck.

Tack vare graderingen på den externa glaskaraffen är det möjligt att när som helst kontrollera mängden mjölk. Karaffen är lätt att rengöra och kan diskas i diskmaskin.

Gaggia Magenta Prestige

Den nya Gaggia Magenta Prestige låter dig förbereda 12 olika drycker, för att tillgodose kaffeälskares alla behov. Med en integrerad mjölkkaraff kan du förbereda alla dina mjölkbaserade drycker med ett enda knapptryck. Den integrerade mjölkkaraffen emulgerar mjölken två gånger och tar bort alla bubblor för att få ett perfekt skum med rätt temperatur. Karaffen kan flyttas till kylen och rengörs enkelt tack vare den automatiska rengöringscykeln.