Anima är den allra senaste linjen av automatiska kaffemaskiner som lanseras av Gaggia. Fyra modeller av espressomaskiner med en kompakt och elegant design: Gaggia Anima, Gaggia Anima Deluxe, Gaggia Anima Class och Gaggia Anima Prestige.

De fyra automatiska espressomaskinerna erbjuder möjligheten att anpassa och spara beredningsinställningarna för de olika dryckerna, håll helt enkelt ner motsvarande knapp i några sekunder. Alla modeller av Gaggia Anima är utrustade med en LCD-display med knappar som ger bättre kontroll och synlighet, vilket gör det enklare att brygga kaffe.

Tack vare Optiaroma-funktionen är det möjligt att skapa en skräddarsydd espresso genom att välja aromens intensitetsgrad. De justerbara 100 % keramiska kvarnarna låter dig välja hur kaffebönorna skall malas, från den finaste graden för en mer intensiv smak, till den grövsta för en svagare kopp kaffe. Funktionen för för-infusion låter vattnet komma i kontakt med det nymalda kaffet, vilket ger fyllighet och smak till alla kaffebaserade drycker.

Modellerna kännetecknas av en elegant och modern design och erbjuder 3 olika lösningar för mjölkemulsion, för att möta behoven hos varje hemma-barista: integrerad mjölkkaraff, cappuccinatore och klassisk mjölkskummare i rostfritt stål.

Gaggia Anima

Gaggia Anima

Den automatiska kaffemaskinen Gaggia Anima, tack vare den klassiska mjölkskummaren i rostfritt stål, låter dig känna dig som en riktig barista och gör det enkelt att skapa och njuta av en krämig cappuccino i bekvämligheten av ditt hem, eller att få varmt vatten till te och örtte.

Gaggia Anima Deluxe

Gaggia Anima Deluxe

Modellen Deluxe Soul kännetecknas av en auto-cappuccinatore som tar mjölken från en behållare och emulgerar den automatiskt för att leverera ett sammetslent skum i koppen. Du kan skapa espresso, lång espresso, emulgerad mjölk eller varmt vatten med bara ett klick!

Gaggia Anima Class

Gaggia Anima Class

Med hjälp av en integrerad mjölkkaraff låter den automatiska kaffemaskinen Anima Class dig förbereda skräddarsydda kaffe- och mjölkbaserade drycker, samt även att erogera vatten för beredning av infusioner eller te. Tack vare mjölkrengöringskretsen Quick Clean är det också möjligt att djuprengöra mjölkkretsen på några få sekunder efter varje användning, vilket säkerställer perfekt hygien.

Gaggia Anima Prestige

Gaggia Anima Prestige

Den nya Gaggia Anima Prestige låter dig förbereda 5 kaffe- och mjölkbaserade drycker (från en traditionell espresso till cappuccino), för att tillfredsställa kaffeälskares alla behov. Tack vare den integrerade mjölkkaraffen kan du förbereda en krämig cappuccino med ett enkelt klick. Dessutom är den automatiska kaffemaskinen hygienisk och praktisk tack vare den automatiska rengöringscykeln och möjligheten att bekvämt förvara den i kylen.


De fyra Gaggia Anima-modellerna kommer att komplettera vårt rika sortiment av Gaggia-kaffemaskiner och kommer snart att vara tillgängliga för försäljning. På korten för varje modell hittar du all teknisk information och egenskaper för varje modell. Om du vill fördjupa dina behov i detalj rekommenderar vi att du kontaktar vårt säljteam som kommer att kunna hänvisa dig till den modell som bäst passar dina behov.