Gaggia Naviglio Milk är en av de nya modellerna som lanserats av Gaggia på marknaden för automatiska kaffemaskiner. Modellen Milk representerar en utveckling av den klassiska Gaggia Naviglio, en av de billigaste och mest pålitliga maskinerna för kaffe och cappuccino för hemmabruk.

Gaggia Naviglio Milk har alla grundfunktioner för en superautomatisk modell: dryckintensitet och programmerbara volymer, LED-lampor för kontroll av maskinens status, kvarn med keramiska blad och automatiskt anslutningssystem för mjölkskum.

Gaggia Naviglio Milk

Naviglio Milk har ett automatiskt touch-system som heter Capp in Cupp. Med bara ett klick tar den nya tekniken den önskade mängden mjölk från den medföljande externa karaffen, emulgerar den och levererar den med precision, utan att du behöver flytta koppen eller glaset från tappen för kaffe.

För att använda systemet Capp in Cupp, håll bara ned cappuccino-knappen för att börja beredningen och tryck på den igen när du är nöjd med mängden. Maskinen har också en ångpip för att skumma mjölken på det klassiska viset.

Naviglio Milk

Naviglio Milk har också fem malningsinställningar för alla olika smakpreferenser. Tapparna är justerbara i höjd och det är möjligt att köa två drycker genom att trycka på doseringsknappen för espresso två gånger. Den borttagbara bryggruppen möjliggör tillräcklig och enkel rengöring och underhåll. Maskinen kan också bereda varmt vatten för tebaserade drycker och varm choklad.

När det gäller kapacitet rymmer vattentanken 1,5 liter, medan lådan för kaffesump kan rymma upp till 10 doser av kaffesump. Båda delarna kan enkelt tas bort för att rengöras.