Den nya modellen Bezzera Crema är en innovation inom sektorn för kaffemaskiner för hushållsbruk. Crema är utrustad med handtag i rosenträ och ytbehandlingar av hög kvalitet, med ett vitmålat chassi (AISI 304 rostfritt stål) vilket ger ett mycket elegant utseende som passar överallt.

Crema kan installeras var som helst och behöver inte vattenanslutas. Tack vare systemet med värmeväxlare är den särskilt lämplig för beredning av espresso, cappuccino, andra mjölkbaserade drycker, och varma drycker i medelstora mängder.

Crema skapades genom att använda nya hydrauliska och elektriska system som gör det möjligt att upprätthålla termisk stabilitet och noggrann temperaturreglering på samma nivåer som professionella kaffemaskiner.

Bezzera Crema

Modellen Crema finns i två versioner:

  • Crema DE-PID utrustad med volymdosering som är programmerbar med hjälp av en mikroprocessor och termostat med PID
  • Crema PM är istället utrustad med en vibrationspump och bryggrupper med magnetventiler som aktiveras med en knapp.

Båda modellerna är utrustade med ett värmesystem i bryggruppen med en elektrisk värmare, och ett automatiskt vatteninloppssystem inuti värmepannan som stannar automatiskt om vattnet tar slut.

När det gäller prestanda är Crema förmodligen en av de snabbaste halvautomatiska maskinerna på marknaden. Starttiden som krävs är cirka 6 minuter för tillförsel av ånga och cirka 9 minuter för att göra en espresso. Det är nästan halva den starttid som krävs för ett klassiskt E61-system.

Alla dessa mångsidiga funktioner och snabba prestationer gör Crema till en av de bästsäljande halvautomatiska maskinerna för hemmabruk.

etta fall är standardmodellen svart.