bästa automatiska kaffemaskinen

De automatiska kaffemaskinerna är nu en av de bästa lösningarna för dig som vill njuta av samma kaffe hemma som på kaféet. Huvudfunktionen i den automatiska kaffemaskinen är en integrerad kaffekvarn som gör att du kan mala kaffet och få den valda drycken efter några sekunder. Med automatiska kaffemaskiner är det möjligt att förbereda fler drycker (espresso, kaffe, cappuccino, latte macchiato etc.), justera graden av kaffemalning, använda lagrings- och auto-off-funktioner. Automatiska kaffemaskiner är lätta att hantera även på underhållsnivå tack vare automatiska rengöringscykler. 

Här är en guide som hjälper dig att välja den bästa automatiska kaffemaskinen för dina behov.

GAGGIA BRERA RI9305/01

Gaggia Brera

La Gaggia Brera är en klassisk automatmaskin för dig som inte har en höga budget men inte kan låta bli att njuta av en utmärkt espresso, kaffe eller cappuccino hemma.

Gå till produktsidan

PHILIPS SERIES 5000 EP5365/10

Philips Series 5000 EP5310/20

Philips Series 5000 är den perfekta lösningen för dig som behöver en automatisk kaffemaskin som kännetecknas av god prestanda vad gäller kapacitet och användningsfrekvens. 

Gå till produktsidan

DE LONGHI PRIMADONNA ELITE ECAM 650.55.MS

De Longhi Primadonna Elite Ecam

De Longhi Primadonna är en superautomatisk kaffemaskin på hög nivå som finns tillgänglig med 3,5-tums färgskärm med intuitiv meny och 8 peksknappar för snabbt val av huvudrecept.

Gå till produktsidan

QUICK MILL 05000A OA

Quick Mill 05000A OA

Quick Mill 05000 automatisk kaffemaskin är den perfekta lösningen för dig som behöver en verklig krigsmaskin för din frekvens och mängd av användning.

Gå till produktsidan

SAGE THE BARISTA PRO™ 

Sage Barista Pro

SAGE THE BARISTA automatiska kaffemaskinen har utbytbara filter och ett brett utbud av automatiska funktioner så du kan förbereda ett kaffe för riktiga kännare på nolltid.

Gå till produktsidan