Ceado, ett företag som representerar den senaste tekniken inom kaffekvarnar, presenterar de nya E5P- och E6P-modellerna, som kännetecknas av innovativa funktioner som underlättar malningen i hemmet och i professionell miljö.

Ceado E5P

Ceado E5P är en kaffekvarn med kompakta dimensioner, som lämpar sig för användning både i hemmet och i professionell miljö. Dess kompakta design anpassar sig lätt till vilken placering som helst och den extrema användarvänligheten gör att den är idealisk för all typ av användning.

Ceado E5P är försedd med ett Steady Lock Grinder-system som säkerställer ett konstant avstånd mellan malskivorna, så att du kan bibehålla rätt inställning av kornstorleken även i situationer med stor arbetsbelastning.

Ceado E5P-modellens nyhet, utöver den svarta standardfärgen, rör on-demand funktionen, som kan aktiveras på ett enkelt och intuitivt sätt med en därtill avsedd knapp.

Ceado E6P

Ceado E6P är en kompakt kaffekvarn, som lämpar sig för alla användningsmiljöer. Den nya E6P-modellen har fått en ny design för alla sina komponenter och mekanismer, vilket gör den ännu mer bekväm och exakt att använda.

Ceado E6P har tillverkats i lätt legeringsmaterial, asynkron motor med värmeskydd och bönbehållare i polykarbonat. Alla dessa material garanterar hög tillförlitlighet och hög prestanda.

Filterhållarens lätt justerbara fäste gör det möjligt att mala kaffedoserna direktner i filterhållaren utan att baristans händer är upptagna under malningen. Optimeringen av utrymmet i den nya Ceado E6P-modellen har gjort det möjligt att sätta in en bekväm pekskärm, som har till uppgift att reglera all malning. Även i detta fall är standardmodellen svart.