Den italienska Gaggia- traditionen

Gaggia är ett ledande italienskt företag inom produktion och distribution av kaffemaskiner för både hushåll och den professionella sektorn. I år firar företaget ett viktigt jubileum: 45 år av "ESPRESSO AT HOME". 1977 lanserade Achille Gaggia kaffemaskinen Baby Gaggia med vilken han krönte sin dröm om att ta espresson från kaféet direkt in i konsumenternas hem. Baby Gaggia kan därför definieras som den första espressokaffemaskinen för hushåll som inte har behov av anslutning till vattenförsörjning.

Den nya modellen Gaggia Classic Lobster Red

Den nya modellen Gaggia Classic Lobster Red

För att fira denna viktiga milstolpe har Gaggia lanserat Gaggia Classic Lobster Red, en specialversion av Classic Pro-modellen. Maskinen kommer i en helt ny hummerröd version, en tydlig hyllning till den av den berömda Baby Gaggia, som blev en kultapparat på 70- och 80-talen.

Tekniska egenskaper Gaggia Classic Lobster Red

Tekniska egenskaper Gaggia Classic Lobster Red

Classic Lobster Red-modellen har en målad galvaniserad stålkropp och bibehåller den ikoniska designen av Gaggia Classic-modellen, som har blivit ett måste för kaffeälskare över hela världen. Modellen har alla de utmärkande element som kännetecknar Gaggia Classic pro: från yrkesgruppen till filterhållaren i kromad mässing, till trevägsmagnetventilen för hantering och konstant kontroll av trycket inuti filterhållaren. Gaggia Classic har en tvåhåls ångstav som gör att du kan få en perfekt emulsion för alla mjölkbaserade drycker.

Tillgänglighet Gaggia Classic Lobster Red

Maskinen kommer att finnas tillgänglig i Caffè Italia-butiker från och med juni 2022. Tveka inte att begära information från våra experter. Vi kan hjälpa dig att välja kaffemaskinen som bäst passar dina behov.